Extra stille studeerplekken in Bevegemse Vijvers vanaf 5 januari

Vanaf dinsdag 5 januari zet de Zottegemse sportdienst de deuren van de feestzaal Bevegemse Vijvers open voor studenten die op zoek zijn naar een stille studeerplek. Eerder cre ëerde het stadsbestuur al 15 rustige studeerplekken in de leesgang en de boekenzolder van de bibliotheek. “Tijdens de kerstvakantie was het praktisch onmogelijk om in de Bevegemse Vijvers studeerruimte vrij te maken,” zegt schepen van onderwijs en jeugd Lieselotte De Roover. “Vanaf dinsdag trekken we de studeercapaciteit dus gevoelig op met 50 extra plaatsen in de feestzaal, en dit tot en met 29 januari.”

Ook voor een studeerplek in de Bevegemse Vijvers is reservatie in deze corona-tijden noodzakelijk: de feestzaal van de Bevegemse Vijvers opent zijn deuren op dinsdag 5 januari, maar reserveren kan vanaf maandagmiddag 4 januari via zottegem.be/studeerruimtes.
“Ook op de boekenzolder van de bib zijn er nog steeds enkele plaatsen beschikbaar de komende weken,” laat schepen De Roover nog weten. “Het is de bedoeling om voor de examenperiode in mei en juni, van bij de start van de blokperiode een grotere capaciteit te kunnen aanbieden: daarom zijn we nu al de puzzel aan het leggen in overleg met de middelbare scholen, die ook op de site Bevegemse Vijvers examens wensen te organiseren.”

X