#CarnavalInMijnKot: vier Carnaval in jouw kot

“Wie januari zegt, zegt ook Carnaval Zottegem. Om overduidelijke redenen kan carnaval Zottegem op 9 januari 2021 niet doorgaan. Wij vragen om carnaval dit jaar niet zomaar te laten passeren. We dagen iedereen uit om zich te verkleden en Carnaval te vieren in hun kot. Via #CarnavalInMijnKot kan je de leukste foto’s delen en leuke prijzen winnen,” aldus Yana Giovanis en Yves Vermassen (ZKV de Jumpers). “Zo kunnen we toch nog een beetje genieten van de caranavalssfeer.”

 “Als echte carnavalisten vinden wij het natuurlijk heel jammer dat we niet verkleed door de straten kunnen lopen en mensen kunnen entertainen. Carnaval Zottegem is één van de hoogtepunten van het jaar in onze Egmontstad. Het aantal carnavalisten neemt elk jaar toe en het publiek vindt ook steeds meer zijn weg naar de Zottegemse straten.  Daarom dagen we alle Zottegemse carnavalliefhebbers uit om hun leukste outfit boven te halen, een foto te posten op facebook met #CarnavalInMijnKot en mee te doen aan onze wedstrijd.”, kondigt Yana Giovanis (carnavalist en gemeenteraadslid sp.a) aan.

Yana Giovanis : “We kijken echt uit naar al jullie kleurrijke, zotte en originele inzendingen. Laat jullie gaan! Hoe zotter, hoe beter! We willen vooral de carnavalsfeer in Zottegem brengen op een manier die coronaproof is en carnaval 2021 niet zomaar laten passeren. En hopen dat mensen ondertussen een heel leuk en grappig weekend beleven, met een carnavalsoutfit en carnavalsmuziek in hun kot. Wij wensen iedereen alvast een warm en gezellig 2021.”

X