Kleuterschool 't Kapoentje Hemelveerdegem

Kleuterschool ’t Kapoentje gesloten wegens Covid-19.

Burgemeester Soetens op post aan de schoolpoort.

Ook de Lierdse scholen blijven niet gespaard van Coronabesmettingen.

In de gemeentelijke kleuterschool ’t Kapoentje te Hemelveerdegem werd een juffrouw positief getest.

In samenspraak met de directie, de schoolarts van het CLB (Centrum voor leerlingenbegeleiding) en burgemeester Jurgen Soetens werd er gisteren beslist om de school vanaf vandaag 13 januari tot en met 24 januari 2021 zeker gesloten te houden.

Alle personeelsleden en eventueel de kinderen zullen zo vlug mogelijk getest worden. Ondertussen dienen de vierenveertig kindjes en de zeven personeelsleden natuurlijk in quarantaine te gaan.

Burgemeester Soetens geeft gratis mondmaskers aan de bevolking.De ouders werden hiervan gisteren zoveel mogelijk persoonlijk als zowel via de sociale media op de hoogte gebracht doch diegene die men niet had kunnen bereiken werden vanmorgen aan de schoolpoort persoonlijk opgevangen door burgemeester Jurgen Soetens. De ouders/grootouders kregen een degelijke uitleg over de situatie en waar nodig werd er gezorgd voor opvang van de kleuters.