Zin om te investeren? Coworking Zottegem zoekt 240.000 euro

Drie Zottegemse ondernemers die enkele maanden geleden het initiatief hebben genomen om een zogenaamde ‘Coworking Place’ in Zottegem op te starten zijn op zoek naar investeerders. Met 240.000 euro extra kunnen ze van start gaan.

Een Coworking Place is een plaats / gebouw waar ondernemers zich onder hetzelfde dak verenigen zonder daarbij hun eigenheid uit het oog te verliezen. Het voordeel daarvan is niet enkel financieel (nabijheid, voordelige huurprijs, op en top voorzieningen…) want ook de kruisbestuiving tussen ondernemers elk met een verschillend vakgebied is zeer winstgevend. Naar goede voorbeelden en groot succes   in internationale en Vlaamse grootsteden als Gent, Antwerpen en Brussel hebben de drie Zottegemse ondernemers een business plan uitgewerkt dat zeer positief onthaald is geweest. De bank waar ze aanklopten heeft haar volledige steun verleend en dat betekent concreet dat het pand dat de drie voor ogen hebben om te kopen zeer nabij is. Het Landhuys van Leeuwergem staat te koop voor 1.270.000 euro en daarvan hebben ze al 1.030.000 euro verzameld. Nog nodig dus is 240.000 euro, al dan niet als lening of aandelenpakket.

Coworking Zottegem, klik op link voor meer info, vraagt aan geïnteresseerde investeerders om contact op te nemen via coworkingzottegem@gmail.com of via Facebook-chat. Ben je geïnteresseerd om te investeren? Of zie je voordeel in een Zottegemse coworking place? “Zeker met al dat corona-thuiswerken een meer dan interessante optie”, klinkt het bij de Zottegemse ondernemers. “Neem dan zeker contact op en help dit te realiseren. Het komt er sowieso (ooit), beter om er bovenop te zitten. Aan de investeerders willen we nog meegeven dat de Vlaamse overheid hoog inzet op de zogenaamde win-winlening die in dit geval zeer toepasselijk is en heel wat garanties biedt. Lees er meer over via deze link. Of hoe je investering sowieso garant staat voor succes.”