Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

©Hart Van Nederland - Covid-19 vaccins

Vaccinatiecentrum Denderdal zoekt medewerkers

Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede zijn volop bezig om Sporthal  Denderdal  in te richten tot een performant vaccinatiecentrum voor de Eerstelijnszone Regio Aalst. Inwoners die willen helpen aan de grootste logistieke operatie van onze regio, kunnen zich aanmelden als  medewerker.  

Om het hele vaccinatieproces vlot te laten verlopen, zoeken ze nog  medewerkers  die volgende vacatures kunnen invullen:  

·                                 begeleider  

·                                 administratief medewerker  

·                                 vaccinator  

·                                 klaarmaker  vaccin  

·                                 arts-toezichthouder  

Surf naar  www.aalst.be/vaccinatie  en vul het aanmeldformulier in.  Jouw gegevens worden bijgehouden in een interne database en wanneer nodig, contacteren we je om mee te draaien in het vaccinatiecentrum. Je krijgt hiervoor een vergoeding.  

Voor meer vragen kan je steeds terecht op  vaccin@haaltert.be

X