©Hart Van Nederland - Covid-19 vaccins

vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum

Ninove en Geraardsbergen bereiden zich samen met de eerstelijnszone Dender-Zuid volop voor om de vaccinatie tegen COVID-19 voor alle inwoners zo snel en effici ënt mogelijk te laten verlopen.

Het wordt een stevige uitdaging om voldoende (medisch geschoolde) medewerkers te vinden. Daarom wordt ook een oproep gedaan naar de burgers van Ninove en Geraardsbergen om als vrijwilliger te komen meehelpen.

Wie een medische of andere relevante achtergrond heeft en tijd en zin om mee te helpen, kan zijn/haar gegevens achterlaten via een formulier. Het formulier is terug te vinden via de website van de stad: www.ninove.be/coronavaccinatie.

Er worden vrijwilligers gezocht voor zowel week- als weekenddagen, en dit zowel voor het vaccinatiecentrum in Ninove (oud belastingkantoor, Bevrijdingslaan 7) als dat in Geraardsbergen (De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat 39).