vrijwilligers voor vaccinatiecentrum gezocht


Geraardsbergen en Ninove bereiden zich samen met de eerstelijnszone Dender-Zuid volop voor om de vaccinatie tegen COVID-19 voor alle inwoners zo snel en effici ënt mogelijk te laten verlopen. Het wordt een stevige uitdaging om voldoende (medisch geschoold) medewerkers te vinden. Daarom wordt ook een oproep gedaan naar de burgers van Geraardsbergen en Ninove om als vrijwilliger te komen meehelpen.

Wie een medische of andere relevante achtergrond heeft en tijd en zin om mee te helpen, kan zijn/haar gegevens achterlaten in dit formulier. Het formulier is ook makkelijk terug te vinden via de website van het lokaal bestuur: www.geraardsbergen.be. Er worden vrijwilligers gezocht voor zowel week- als weekenddagen, en dit zowel voor het vaccinatiecentrum in Geraardsbergen (De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat 39) als dat in Ninove (oude belastingkantoor, naast bpostgebouw).