Serviceclubs blijven zich inzetten voor het goede doel…

Ook de zoveelste actie – check de zoekfunctie van NUUS eens – van de Zottegemse serviceclubs Rotary, Rotaract en Innerwheel verenigd in het Hulp2020-platform is een meer dan geslaagde. Deze keer schenken ze laptops aan verschillende onderwijsinstellingen.

“Omdat afstandsonderwijs nog een tijdje de regel zal zijn blijft Hulp2020 oog hebben voor scholieren die op dat vlak een duwtje in de rug kunnen gebruiken”,  zegt Frank De Pauw van Rotary Zottegem. “Afgelopen vrijdag, 15 januari, hebben Jo Vandecasteele, voorzitter van Rotary Zottegem en Hulp2020 voorzitter Yves Petit in sneltreintempo 3 onderwijsinstellingen van een eerste lading laptops voorzien. In deze eerste fase ontvingen de directies van Buso St. Franciscus Velzeke, Begeleidingsinstellingen ’t Roborstje en de Rozengaard in Roborst en St. Maria Oudenhove de laptops. In totaal werden 32 toestellen verdeeld.”