Eindejaaractie loopt nog tot en met 31 januari 2021

Lokaal wordt de nieuwe norm

De eindejaaractie die georganiseerd wordt door ‘Oosterzele Onderneemt’ met medewerking van het gemeentebestuur loopt nog tot en met 31 januari 2021. Er zijn 20 waardebonnen van 25 euro te winnen. Vol gestempelde spaarkaarten kunnen gedeponeerd worden bij één van de twintig deelnemende handelaars. 12 stempels zijn voldoende voor een volle spaarkaart. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volledige spaarkaart. De winnaars worden begin februari 2021 bekend gemaakt. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Steeds meer en meer inwoners verkiezen te winkelen in Oosterzele. Het wordt meer en meer belangrijker om te kiezen voor de lokale economie. Je ondersteunt niet alleen de lokale ondernemers, je zorgt bovendien voor meer sociaal contact. Lokaal wordt de nieuwe norm. Een nieuw   tijdperk is ingeluid. Naast veel miserie en ellende bracht corona toch ook iets goeds te weeg. Door de coronacrisis werd lokaal kopen de nieuwe trend. We kweken nieuwe gewoontes. De wereld is nu een dorp. Voor corona was je in een mum van tijd aan de andere kant van de planeet, helaas dat geldt ook voor dat venijnig onzichtbaar coronavirus dat we met zijn allen moeten klein krijgen. De lokale handelaars leveren in deze vermaledijde coronatijden veel inspanningen om in het ‘winkelhieren’ alle coronamaatregelen stipt op te volgen. Back to basic. De Oosterzeelse winkels zijn belangrijk voor de dynamiek in onze gemeente.

Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming. Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Je vindt hieronder een overzicht van zaken die deelnemen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten.

Deelnemende handelaars

Asian Taste, Cybele, Bockstaele-Hairstyling, Het Zoeteke, De Vierhoekhoeve, Slagerij Kurt, Marva Coiffure, Slagerij Günther & Wendy, Ann Cocquyt Groenten en fruit Jo De Smet,   Podocenter La Cr éa, Verzekeringen De Groote nv, Kookwinkel Oud Huis Sacks, Eveline, Fietsen Stefan, Kapsalon Sabine, Puur Coiffuur, Klavertroef, Boomkwekerij Danny Meersman

Gijzelaarke, MorreLandt.

Beantwoordt de oproep: kooplokaal   winkelhieren kooplokaaloookdigitaal. Alle deelnemers doen een bijzondere inspanning om volledig coronaproof hun producten en diensten aan te bieden. Samen sterker om dat vreselijk virus Covid 19 aan te pakken. Het doel van de eindejaaractie is om alle handelaars van Oosterzele zoveel mogelijk te bundelen en om de bevolking ervan te overtuigen om zijn inkopen te doen bij de lokale handelaars. De coronacrisis wijst ons op de absurditeit van veel verplaatsingen, ze zijn echt niet nodig. Meer nog, ze zijn niet effici ënt. In je eigen buurt winkelen, thuis laten leveren, je helpt echt onze lokale handelaars. Win — win. Buy lokal. Veel winkelplezier. Oosterzeels chauvinisme toch geen kwaad, passie voor wat Oosterzele te bieden heeft.     Reporter 17