Politie Zottegem heeft betrokkenen vechtpartij Egmontpark in het vizier

De politie van Zottegem laat weten dat het de betrokkenen van de vechtpartij van afgelopen dinsdag 26 januari in het Egmontpark in Zottegem in het vizier heeft.

Een deel van de vechtpartij werd vastgelegd op video (zie een NUUS-artikel hierover via deze link) en die werd verspreid via de sociale media. De video lokte zeer veel verontwaardiging uit in Zottegem. “Brussel komt naar Zottegem”, was hierbij een vaak gehoorde vaststelling. De politie van Zottegem zat ondertussen niet stil en laat weten dat er één betrokkene onmiddellijk na feiten kon worden gevat. “e identiteiten van een aantal andere jongeren zijn ons eveneens gekend, de meeste zijn woonachtig binnen de politiezone”, klinkt het verder bij de politie. “Het onderzoek is lopende en de nodige verhoren zijn ingepland. Betrokkenen worden door onze diensten verder opgevolgd. Verscherpt toezicht op locaties waar jongeren vaak samenkomen is voorzien.”