Spoedgevallendienst Sint-Elisabeth ziekenhuis verhuist

Het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem laat weten dat de spoedgevallendienst van het ziekenhuis tijdelijk verhuist naar een tijdelijke unit.

De renovatie- en uitbreidingswerken van de Spoedgevallendienst in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem kwamen vorige week in een nieuwe fase terecht. Er werd een tijdelijke containerunit geplaatst naast het Triage- en testcentrum Panacea, die sinds vorige week in gebruik werd genomen. Langs deze unit is de tijdelijke Spoedgevallendienst het komende jaar bereikbaar.

BENT U PATIËNT VOOR SPOED?

Naast het containercomplex werd een Kiss and Ride-zone voorzien, die bereikbaar is via de eerste afslag aan het rondpunt op de parking. U kan hier uitstappen en begeleid worden naar de ingang van de containerunit, die aangeduid staat met een groot bord boven de deur. Eenmaal binnen ontsmet u de handen en duwt u op de bel. Een medewerker komt u zo snel mogelijk helpen. Uw begeleider kan de wagen parkeren op de pati ënten- en bezoekersparking. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulances.

BENT U NIERDIALYSEPATIËNT?

Op de pati ënten- en bezoekersparking, bereikbaar via de derde afslag op het rondpunt, werden een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor pati ënten van de Nierdialyse. Deze werden aangeduid met een parkeerbord en bevinden zich vlakbij de ingang van de Nierdialyse. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulanceverkeer.

HEEFT U EEN AFSPRAAK BIJ HET TRIAGE- EN TESTCENTRUM PANACEA?

U kan zich parkeren op de pati ënten- en bezoekersparking via de derde afslag op het rondpunt. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulanceverkeer.

HEEFT U EEN AFSPRAAK IN HET ZIEKENHUIS OF HET DAGZIEKENHUIS?

Er is mogelijkheid om gebruik te maken van de kiss and ride-zone aan de hoofdingang of de ingang van het dagziekenhuis. Indien u de wagen parkeert op de pati ënten- en bezoekersparking kan u via het groene pad wandelen naar de hoofdingang of de ingang van het dagziekenhuis. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de pendelbus die elke werkdag tussen 8 en 19 uur tussen de parking, de ingang van het dagziekenhuis en de hoofdingang rijdt.