© Bopefotografie

Schopt Zottegemse Xena het tot ‘Queen of the Models?’

Dat er schoon volk rondloopt in Zottegem, dat weten we al langer. Xena Lobert (19) wil absoluut dat daar zekerheid over bestaat en schreef zich daarom in voor de verkiezing Queen of Models 2021. Met succes want ze schopte het tot finaliste! NUUS voelde haar aan de tand! De tand ja!

“Ik heb het tot finaliste geschopt na een videocall. Dat doet de organisatie bij elke nieuwe kandidate. “, legt Xena uit.  “Ik wou deelnemen omdat deze verkiezing mij een unieke en leuke ervaring lijkt. Sinds ik aanvaard werd ben ik druk doende met allerhande fotoshoots en andere reclame ter ondersteuning van ‘Queen of the Models’. Tot de eigenlijke verkiezing zal ik dat blijven doen trouwens. Gecombineerd met workshops, voorbereidingen voor de slotshow en uiteraard zoveel mogelijk reclame maken 🙂 Queens of Models is eigenlijk een wedstrijd voor modellen. Met als doel jezelf onder de aandacht te brengen in de hoop nieuwe opdrachten binnen te halen. Dat geldt voor mij ook. Ik wil het maken als model en deze finaleplaats of wie weet podiumplaats is mooi meegenomen voor in mijn portfolio. Los van dat alles betekent het een boost voor mijn zelfbeeld. Dat doet niemand kwaad 🙂 En als Zottegemse doe ik uiteraard mijn best om onze mooie stad onder de aandacht te brengen!”

Wie er bij wil zijn tijdens de slotshow kan een ticket boeken via deze link.