Jarigen Cyrilla (102) en Margareta (100) genieten van Maria-Lichtmis pannenkoeken in De Vlamme

Bijzondere dag vandaag in woonzorgcentrum De Vlamme in Erwetegem. Maria-Lichtmis kreeg er een extra dimensie door de verjaardag van Cyrilla Naudts (102, gisteren) en Margaretha Bogaert (vandaag, 100) én het was er tijd voor de tweede vaccinatieronde.

“Een dag waar we allemaal hard naar uitgekeken hadden”, zegt  directeur Dieter Opdecam. “Cyrilla en Margaratha konden genieten van een een glaasje bubbels en bovenop de pannenkoeken nog een stuk taart.  We nodigden voor elk 2 bezoekers uit en burgemeester Jenne De Potter was natuurlijk ook van de partij. Zij werden allen getest met een sneltest bij aankomst. De ruimte werd goed verlucht en ook het plexiglas en de mondmaskers waren geen demper op de vreugde. De Burgemeester las de brieven van de koning en van de stad Zottegem voor. Zijn aanwezigheid en dat van hun familie, de vele ontvangen kaartjes, bloemen en andere cadeaus zorgden voor ontroering en blijdschap en voor een memorabele dag. Alle andere bewoners werden getrakteerd op heerlijke verse lichtmis-pannenkoeken.”

 

X