Defecte trein verstoort ochtendverkeer


Beeld: Facebook W.V.


Viane/Moerbeke. Op vrijdag 5 februari omstreeks 8.30 uur werd door een defecte trein ter hoogte van Viane-Moerbeke, het treinverkeer  tussen Geraardsbergen en Edingen verstoord. Rond 9.00 uur kon het treinverkeer op dit traject hernemen, maar bleef het verstoord. Het treinverkeer verliep over 1 spoor. Even later deelde de NMBS mee dat de storing was opgelost. Het treinverkeer kon op dit traject stilaan hernemen. Volgens de NMBS was het voor de rest van de dag niet uitgesloten dat er zich vertragingen en afschaffingen van treinen tussen Geraardsbergen en Edingen zou voordoen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X