©Sophie Richez - Machtsoverdracht 2020

Prinsj Vitsken stuurt burgemeester Tania De Jonge een paar dagen met verlof

Zaterdag 13 februari neemt burgemeester Tania De Jonge een paar dagen verlof. Naar goede traditie krijgt de prins één week na zijn aanstelling de macht overgedragen van de burgermoeder. Hij krijgt de sleutel van de stad en alle macht om de wortelstad te besturen.  

Prins Vitsken zal dan ook met plezier het vaccinatieplan uitwerken, de omleiding op de Brakelsesteenweg hertekenen en de loketten van het station heropenen. Hij zal zich moeten haasten, want het weekend erop moet hij carnaval Ninove in goede banen leiden. Want ja, in Ninove gaat carnaval w él door natuurlijk. Daar zal onze prins voor zorgen!

De machtsoverdracht wordt georganiseerd door de Koninklijke Karnavalsraad Ninove. Deze is live te volgen op ENKAAVEE zaterdag 13 februari vanaf 11 uur.

©Sophie Richez – Prinsj Vitsken 2.0
X