Algemeen bezoekverbod ASZ ziekenhuizen door interne besmettingen


Geraardsbergen/Aalst. In het A.S.Z. zijn er de afgelopen week enkele interne besmettingen met COVID-19 vastgesteld bij een aantal patiënten alsook personeelsleden van verschillende verpleegafdelingen. De directie voelt zich genoodzaakt om de bezoekregeling opnieuw terug te schroeven naar een algemeen bezoekverbod. ‘Het A.S.Z. begrijpt dat deze maatregel een grote impact heeft op de patiënten en bezoekers. Die maatregel is echter nodig om de veiligheid en gezondheid van patiënten en medewerkers zo veel mogelijk te waarborgen’, aldus de algemene directie.
‘We proberen alle geplande zorg te laten doorgaan, echter dienen we de reguliere zorg mogelijks de komende weken af te schalen. Wanneer een ingreep moet worden uitgesteld, brengt het ziekenhuis de patiënt daarvan zelf op de hoogte. Raadplegingen, onderzoeken en therapieën blijven doorgaan. Ook dringende ingrepen en opnames blijven uiteraard steeds doorgaan.’

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X