Verblijf voor koppels of singles die tot rust willen komen in Rozebeke

In de schaduw van de ‘Kathedraal van de Zwalmstreek’   ( Onze -Lieve Vrouwekerk)  in Rozebeke is Manon Desseaux bezig met de realisatie van een B&B voor koppels of singles. In de statige herenwoning is ze namelijk bezig met de garageruimte om te bouwen naar iets speciaals.

Manon :”Koppels of singles kunnen hier tot rust komen. Mijn woning waar ik nu 5 jaar in woon werd het vroegere secretaris villaatje genoemd. De garageruimte is volop bezig in de ombouw met een  eigen keuken, living, badkamer… Toen ik bij Diane en Alex (Pede) langs ging om wat meer over de geschiedenis te horen, in de hoop een originele en gepaste naam te vinden kwamen we op het volgende: Fielkes noonenrust of noenenrust – noenrust.” Ik weet het nog niet goed maar alle suggesties van lezers   zijn welkom.”

Naast de verblijfsmogelijkheden kan Manon ook massages aanbieden. “Ik volg nog een opleiding met aromatische oli ën tot april 2021.Het massagegedeelte is voorzien in het andere gedeelte van de woning maar ligt momenteel stil door de coronamaatregelen”.  Wanneer het verblijf open gaat hangt af van de vooruitgang van de bouwwerken. Wellicht is de opening nog voorzien in de loop van het voorjaar. .