Fietsmonument van Nederbrakel wordt deze nacht verhuisd naar Parike

Op het Rond Plein in Nederbrakel is men volop bezig met  voorbereidingen te treffen om het wielermonument dat werd gebouwd in 2005 te verhuizen naar Parike ( Parikeberg in de buurt van Hotel Molenwiek)

Er werden steunbalken voorzien om het geraamte van zes meter op zes meter  dat in totaliteit DRIE ton  weegt te kunnen opheffen en met uitzonderlijk  transport te verhuizen. Dit transport zal plaats hebben deze nacht tijdens de avondklokuren. Er is dan praktisch geen verkeer zodat alles via de Geraardsbergsestraat naar Parike gaat. De mensen van “Parike Doet Het” o.l.v. Marc Carlier  zijn bezig met de werkzaamheden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X