Rotaract Zottegem schenkt boenmachine en T-shirts aan De Kleppe in Everbeek

Drie jaar geleden schonk Rotaract Zottegem een zitmaaier aan zorgvakantiecentrum en zorgboerderij De Kleppe. ‘Ook dit jaar kunnen we rekenen op steun van de service club in de vorm van een boenmachine en 50 gepersonaliseerde t-shirts, samen goed voor een bedrag van €1000. Elke steun is meer dan welkom, zeker in deze tijden. Hun steun doet wonderen.’, vertelt Robin Ronsyn, coördinator van De Kleppe. Op 23 februari werd het aangekochte materiaal overhandigd ter plaatse. ‘Normaal gezien koppelen we een donatie aan een activiteit, maar door Corona zijn de mogelijkheden beperkt. Toch willen we organisaties die afhankelijk zijn van giften niet in de kou laten staan’, aldus Michiel Van Waeyenberge, voorzitter van Rotaract Zottegem.

 

De Kleppe in Everbeek (Brakel) is een vakantiecentrum waar iedereen terecht kan. Ook en vooral kwetsbare mensen, personen met een mentale of fysieke beperking, mensen in armoede, mensen met autisme en personen met een bijzondere hulpvraag. Voor meer info, neem zeker een kijkje op:

https://www.dekleppe.be/de_kleppe/nl