Jelle Cabus nieuwe voorzitter Jongsocialisten Brakel

De  Jongsocialisten Brakel zitten in de lift. De 20-jarige Brakelaar Jelle Cabus wordt   hierbij de nieuwe voorzitter en verzamelde een enthousiast team rond zich. “Wij willen jongeren een stem geven in de Brakelse politiek.”  

 Jelle Cabus (20), rechtenstudent uit Nederbrakel is de nieuwe voorzitter van Jongsocialisten Brakel. “Het kriebelde al een tijdje om mij politiek te engageren, ik kijk er   naar uit om aan de slag te gaan. Politiek, ook hier in Brakel, wordt vaak nog gedomineerd door veertigers en vijftigers in pak. Daar is op zich niets mis mee natuurlijk, maar wij vinden dat ook Brakelse jongeren hun zegje moeten kunnen doen. Brakel is een fijne gemeente om te wonen, maar het kan beter. Er moet meer inspraak komen.”

 

Ondertussen verzamelde Jelle al enkele enthousiaste jongeren rond zich. “Het is fijn om te zien dat ook leeftijdsgenoten mee aan de kar willen trekken bij Jongsocialisten Brakel. Jongeren willen gehoord worden. Er ligt veel werk op de plank. Momenteel werken we onze eerste actie uit, maar die blijft nog even geheim.” Wie graag aansluit bij Jongsocialisten Brakel of meer informatie wil kan contact opnemen via de facebookpagina (https://www.facebook.com/jsbrakel), of met een mailtje naar JS-Brakel@hotmail.com. Iedereen met een jong hart voor Brakel is meer dan welkom.