Gezinsbond Borsbeke Fotowandelzoektocht: de winnaars

Tijdens de krokusvakantie had onze fotowandelzoektocht plaats. Vele gezins bubbels namen daaraan deel, waarvoor dank.Uit de 44 juiste antwoordformulieren benaderen  de volgende vijf gezinnen de juiste schiftingsvragen.

De familie Massinon uit Borsbeke, de familie Van Damme uit Herzele, de familie  Claes Suzy uit St.Lievens Esse, de familie Thyssen uit Borsbeke en de familie De Ville uit Erpe-Mere. De winnende GB leden ontvangen hun betaalde lidgeld, hetzij 42 euro terug. De niet leden winnaars  ontvangen van ons een gratis lidmaatschap 2021.
Wat betreft het jaarprogramma brengt met Pasen de paashaas lekkers bij de gezinnen leden, heeft in mei een lentewandeling plaats, wordt er in juni, juli en augustus wekelijks gefietst, heeft op kermis zaterdag een garageverkoop plaats, zijn er in het najaar terug kooklessen voor mannen, wordt 100 jaar gezinsbond gevierd in oktober, en komt op 11 november Sint Maarten ten huize.
Ook de Gezinsbond fusie Herzele organiseert talrijke activiteiten. Alle info via 0486978756
Neem daarbij  de talrijke voordelen en diensten van de Gezinsbond, loont het zeker de moeite en het overwegen waard om GB  lid te worden.
Belangrijk ! Weet ook dat gezinnen waar een eerste geboorte plaats vond, ook een gratis lidmaatschap aangeboden krijgen.
Ook gezinnen met recht op kansentarief via de uitpas, of gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit kunnen genieten van een gratis lidmaatschap Gezinsbond.
Alle info via ledendienst@gezinsbond.be of 02/5078888