‘Oosterzele Onderneemt’ beloont trouwe klanten die aankopen bij lokale handelaars

20 winnaars krijgen waardebon van 25 euro

‘Oosterzele Onderneemt’ heeft de winnaars bekend gemaakt van de eindejaaractie, die georganiseerd werd door ‘Oosterzele Onderneemt’ in samenwerking met het gemeentebestuur Oosterzele. De actie liep van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Tijdens de eindejaaractie verwenden 20 lokale handelaars Oosterzeelse consumenten. De service en de vriendschap die je lokaal krijgt is de toegevoegde waarde van de lokale economie. De 20 winnaars krijgen een waardebon van 25 euro. De prijswinnaars moeten voor 30 april 2021 hun prijs afhalen bij Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke, 09 / 362 97 52, 0475/ 98 87 38. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

‘Globaal werden er 1.346 volledig afgestempelde kaarten ingediend. Hartelijk dank aan alle klanten die deelnamen en aan de deelnemende handelaars en een dikke proficiat aan alle winnaars’, meldt Hugo Verstraeten.   De klanten konden bij de deelnemende handelaars stempels verzamelen op hun spaarkaart. Per deelnemende handelaar was een waardebon voorzien van 25 euro. De 20 waardebonnen werden verloot onder alle klanten met een volledige spaarkaart (met 12 stempels erop). De actie wil de lokale handel stimuleren. Het bestuur van ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. Met de Eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én ook bewijzen dat ze mee zijn met de tijdsgeest. De deelnemende lokale handelaars: Cybele , Bockstaele-Hairstyling, Het Zoeteke, De Vierhoekhoeve, Slagerij Kurt, Coiffure Marva,   Slagerij Günther & Wendy, Podocenter La Cr éa, Verzekeringen De Groote nv, Kookwinkel Oud Huis Sacks, Optiek Eveline, Fietsen Stefan,   Kapsalon Sabine, Morrelandt, Klavertroef, Ann Cocquyt & Jo De Smet, Gijzelaarke, Asian Taste, Boomkwekerij Danny Meersman, Puur Coiffeur, hebben tijdens de Eindejaaractie nog maar eens hun klanten verwend. ‘Oosterzele Onderneemt’ wil de bevolking ervan overtuigen om zijn inkopen te doen bij de lokale handelaars.

Winnaars Eindejaaractie

Philippe De Man, Familie Mels, Vermeulen, Marleen De Jaeger, Christine Dewilde, Deweerdt — Saelen, Carine Mercie, Marleen Dhondt, Martine De Smet, Jacquelien Pluym, Marleen Vossen, Wim Van Glabeke, Marleen Gillis, Bert Van de Wiele, Roland De Gulder, Chantal Rahoens, Gino Faut, Marc Melkebeke, Guy De Loor, Ingrid Van De Walle.   Proficiat aan de winnaars. Let wel, haal tijdig uw prijs af in Het Zoeteke. Niet afgehaalde prijzen worden toegekend aan reservekandidaten.       Reporter 17