Oosterzele onthoudt zich voorlopig van goedkeuring openbaar vervoersplan

Vervoerregioraad Vlaamse Ardennen

Het gemeentebestuur Oosterzele onthoudt zich voorlopig voor de goedkeuring van het openbaar vervoersplan in de vervoerregioraad Vlaamse Ardennen. (R17, foto DDL)

Het gemeentebestuur plant binnenkort een bijkomend overleg met de vervoerregioraad en wil deze zaken onderzoeken: het ontwikkelen van een rechtstreekse “schoollijn” bij het begin- en einde van de schooldag in de buurt van de N42, startend vanaf Gijzenzele, richting Oosterzele en Balegem tot centrum Zottegem. Het voorzien van een korte uitbreiding/verlenging van de busbediening vanaf Pelgrim naar station Scheldewindeke en dan pas richting Oosterzele. Info: Burgemeester Johan Van Durme — burgemeester, 0477 62 00 99  , Johan.vandurme@oosterzele.be, Christ Meuleman — schepen voor Mobiliteit -. 0497 48 08 51, christ.meuleman@oosterzele.be, Wouter Govaert — departement Grondgebiedszaken 09  363 99 31, wouter.govaert@oosterzele.be