Yoga voor kleuters basisschool Bevegem

BS Bevegem besteedt veel aandacht aan het welbevinden van haar leerlingen.

Ook bij de kleuters wordt dagelijks gewerkt aan het fysiek en mentaal welzijn. Vanaf maart gaat de winnaar van de Rode Neuzendag 2020 nog een stap verder: alle kleuters zullen nu ook kunnen genieten van sessies kinderyoga.

Directeur Steven Ghys: ‘We vinden het heel belangrijk dat onze kinderen goed in hun vel zitten. Het organiseren van kinderyoga tijdens de lesuren is een nieuwe factor binnen onze schoolwerking. Juf Ineke zal alles in goede banen leiden. Kinderyoga heeft een gunstig effect op ontspanning, motoriek, zelfvertrouwen en concentratievermogen. Ook stimuleert het fantasie en creativiteit bij onze kinderen. Met deze actie zal het zorgbeleid van BS Bevegem opnieuw een stuk sterker worden.’