VK Nederhasselt organiseert een tweede afhaaleetfestijn

De eerste editie was dankzij jullie een groot succes en omdat we nog steeds onze kantine gesloten moeten houden, hebben we beslist opnieuw een afhaaleetfestijn te organiseren.  Op die manier kunnen jullie toch nog genieten van een kookvrije dag.

De menukaart is wat uitgebreider en alle gerechten worden vergezeld van voorgebakken frietjes, per persoon verpakt.  Deze gerechten worden individueel verpakt en gekoeld geleverd in onze kantine door tafelhouder Vlassenbroeck.  Ook bieden wij de gelegenheid om bubbels of een wijntje te bestellen.

Bestellen kan online via volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A9fDSXk1v0eoiHyRP73O2eOD5tmJ3bJPkopNGEQE6U1UNzQyTkRBSTBTUDc2N1hUUTM5M0U4OTZTQi4u&fbclid=IwAR0ptcF-e2RrFyi985taCnS9lLRESHP0myYR9tZmVX72s2Lr6KuttW1n_RA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X