©traiteur boetiek, Be-Eats & Bites

Pop-up traiteur boetiek, Be-Eats & Bites, wordt dankzij groot succes verlengd maar is verhuisd naar nieuwe locatie

Op 5 december 2020 opende het team van Be-Fresh Catering een traiteur boetiek te Iddergemstraat 59 in Denderleeuw. Door de coronacrisis konden veel van hun grote klanten (onder meer verschillende scholen), geen maaltijden meer afnemen en zagen ze hun omzet dalen. Het team van Be-Fresh catering blijft nooit bij de pakken zitten en denkt steeds oplossingsgericht na. Zo kwamen ze met het idee om een pop-up boetiek, Be-Eats & Bites, op te richten.

“Op 5 maart verliep de testperiode en dankzij het groot succes hebben we beslist om onze traiteur boetiek te verlengen. Helaas kunnen we deze niet meer verderzetten op onze huidige locatie, omdat de verhuurders het gebouw zelf opnieuw in gebruik zullen nemen. Na een korte brainstorm hebben we beslist een container te huren en deze gezellig in te richten. De container staat trouwens op de parking van de vorige locatie, onze klanten zullen ons dus niet te ver moeten zoeken.”, aldus zaakvoerder Sebbe Stevens.

“Daarnaast hebben we ook heel wat leuke, nieuwe concepten in petto. Zo zullen we elke maand een nieuw menu lanceren dat we gratis aan huis leveren, komt er naast onze vaste brunchbox-opties steeds een “brunchbox special” per maand (zo nemen we onze klanten in maart mee naar hun favoriete ski-oord met bijhorende gerechten zoals kaiserschmarrn en tartiflette), een high-tea concept én onlangs plaatsten we ook twee automaten in Denderleeuw en Liedekerke waar onze klanten 24/24 terechtkunnen voor ons assortiment broden, kant-en-klare maaltijden en charcuterie.”

Traiteur boetiek Be-Eats & Bites is elke dag geopend. U kunt hier terecht voor tal van hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, koffie, thee, brood, charcuterie, kazen, granola, droogbloemen etc.

©traiteur boetiek, Be-Eats & Bites

Contactgegevens

Be-Eats & Bites
053/66.22.15
traiteur@be-eatsandbites.com

Openingsuren

MA: 12u. – 18u.
DI: 9u. – 18u.
WOE: 9u. — 18u.
DO: 9u. — 18u.
VRIJ: 9u. — 18u.
ZAT: 9u. — 17u.
ZON: 9u. — 14u.