Curieuzeneuzedag in Vrije Basisschool Sint-Katrien Steenhuize

Op zaterdag 13 maart organiseert VBS Sint-Katrien een Curieuzeneuzedag op afspraak. Ouders krijgen na registratie op de schoolwebsite een persoonlijke rondleiding op afspraak waarin de schoolwerking en visie wordt uitgelegd.

VBS Sint-Katrien is een innovatieve dorpsschool in een groene omgeving met als grote troef de grote speel-en ontdektuin en uiteraard kwaliteitsvol onderwijs. “

Daarnaast krijgen leerlingen in VBS Sint-Katrien heel wat kansen om hun talenten maximaal te ontdekken en te ontplooien. Zo is de school sinds jaar en dag een pionier in computationeel denken en ICT. Elke week wordt er op donderdag onder de middag een codeklas georganiseerd waar leerlingen hun programeervaardigheden kunnen aanscherpen. Op vrijdag is er de wekelijkse boekenclub waar kinderen op een speelse en leuke manier in contact komen met boeken. Voor de actievelingen is er middagsport. Kinderen die het iets rustiger willen houden, zijn 1 x per week welkom om te schaken, dammen of lezen in de klas. Kortom een vari ëteit aan activiteiten naast het schoolse curriculum.”, zegt directeur Maarten De Boe.

Registreren voor de Curieuzeneuzedag kan via www.vbssintkatrien.be