Zottegemse liberalen brengen ode aan zorgsector

Oppositiepartij Open VLD Zottegem heeft een ode gebracht aan de zorgsector.

“Met de coronacrisis ervaart iedereen hoe belangrijk goede, toegankelijke zorg is voor onze samenleving”, motiveert initiatiefnemer en Open VLD gemeenteraadslid Sven Mornie. “Ruim 1 jaar woedt de gezondheidscrisis in Belgi ë en ook in ons geliefde Zottegem. Woorden schieten tekort voor wat de zorgsector doormaakt. In de “Week van de Zorg” van 15 – 21 maart 2021 brengt Open VLD Zottegem een ode aan iedereen die zorgt: verpleegkundigen, dokters, mantelzorgers, vrijwilligers, … . Deze coronatijden leerden ons de voorbije maanden hoe belangrijk “zorgen voor” en “zorg dragen voor elkaar” is. Zorg is zoveel meer dan zorgen! Zorg is liefde, hoop en betrokkenheid. Zorg is welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid. Naar aanleiding van de “Dag van de Zorg” op zondag 21 maart 2021 wil Open Vld Zottegem de zorgsector in de bloemetjes zetten. Uit de grond van ons hart een welgemeende dankjewel voor de vele zorgende, troostende en helpende handen in onze woonzorgcentra, in ons ziekenhuis maar ook thuis!”