Helena en dochter Julie Amélie tonen warm hart voor Think Pink

Haarstaarten van 30 cm gedoneerd

Omdat in het leven niet alles ‘glamour en glitter’ is , hebben Helena De Muynck en haar negenjarige dochter Julie Amélie Verbanck uit Gijzenzele zich ingezet voor het goede doel ‘Geef om Haar’. Iets bijzonders, moeder en dochter besloten tegelijkertijd hun haar heel lang te laten groeien, te knippen en hun staarten weg te schenken aan het goede doel Think Pink. Een mooi gebaar van Helena en Julie Amélie. Flinke dochter Julie Amélie was net zoals haar moeder even enthousiast om hun haarstaart (30 cm) te doneren aan Think Pink. Bij kapper Gert in de Brielstraat lieten ze op vrijdag 26 maart hun haar heel vakkundig kortwieken. En of ze trots waren op hun nieuwe modieuze coupe en op het kunnen doneren van hun 30 cm lange staarten. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Helena en Julie Amélie willen met hun mooi gebaar vooral emotionele bijstand geven aan mensen die door ziekte, kanker,…hun haar verliezen. Dankzij gedoneerde staarten kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben steun krijgen bij de aankoop van een pruik of een trendy mutsje. ‘Geef om Haar’ is een initiatief van Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie in ons land voor vrouwen en mannen met borstkanker. Think Pink werkt samen met de sociale diensten van de ziekenhuizen. ‘We wilden met onze donatie een waardevolle ondersteuning geven aan mensen die een ontzettend moeilijke periode in hun leven meemaken’, klinkt het in koor bij Helena en Julie Amélie.     Reporter 17 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X