Melle: PROJECT VOOR JONGEREN &VOLWASSENEN

KultuurThuis in Melle

KultuurThuis ‘Henri’ in Melle start met een muzikaal project voor jongeren en volwassenen. Op  zaterdagnamiddag  komen we bijeen met een klein groepje om samen te musiceren.  We gaan op zoek naar onze mogelijkheden. We gebruiken diverse instrumenten zoals gitaar, xylofoon, blokfluit, slaginstrumenten, keyboard … We zingen, we improvise

Inclusie  : we staan open voor alle jongeren met of zonder beperking, leeftijd vanaf ongeveer 14 jaar. Geen voorkennis vereist. We voorzien mogelijkheid om uit te proberen.We kunnen zorgen voor transport en muziekinstrument om thuis te oefenen.

info: http://warmwater.be/muzikaal/

Kosten : we hanteren een aangepast sociaal tarief, binnenkort zullen we hiervoor ook kunnen gebruik maken van de Uitpas.

ren.

X