Gezinsbond ZES organiseert bubbelwandeling in Zottegem

Het coronavirus houdt ons nu al meer dan een jaar in zijn greep. Ook gezinsbond ZES (ZOTTEGEM-ELENE-STRIJPEN) zag zich genoodzaakt haar activiteiten de afgelopen maanden aan te passen. Aangezien zij nog steeds niet fysiek kunnen samenkomen, kunnen zij dit jaar geen paaseierenzoektocht organiseren maar ze bezorgen deze week wel aan elk van hun leden een zakje met lekkere paaseitjes in de brievenbus – volledig coronaproof.

Daarnaast organiseren ze ook een bubbelwandeling op Zottegems grondgebied en dit van 2 april tot 2 mei 2021, samen met een fotozoektocht. Je kan alleen op stap gaan of samen met je bubbel en dat op een moment dat jou (en/of je bubbel) het best past. Een ideale gelegenheid om nog enkele schitterende plaatsjes in onze stad te ontdekken ! Aan de wandeling is ook een fotozoektocht verbonden (alhoewel je natuurlijk ook alleen kan opteren voor de wandeling…). Wie tevens wenst deel te nemen aan de fotozoektocht, zal op zoek moeten gaan naar de plaatsen waar de foto’s genomen werden en de bijhorende opdrachten moeten vervullen.  Vervolgens kan je het antwoordformulier invullen en misschien win jij dan wel een schitterende prijs !
Het start- en antwoordformulier met routebeschrijving kan je volledig GRATIS downloaden op  de website van onze vereniging, www.gezinsbondzes.be. Wil je graag de route via smartphone begeleid volgen, dan kan je dit door de gratis app route you te downloaden (zie eveneens op de website www.gezinsbondzes.be voor meer info).
Wie wenst deel te nemen aan de fotozoektochtwedstrijd kan het ingevulde antwoordformulier tot 5 mei 2021 terug bezorgen bij Ann DE BACKER (Kleine Meerlaan 12 te ZOTTEGEM) of mailen naar info@gezinsbondzes.be. De winnaar wordt persoonlijk door ons verwittigd.
Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen ; je hoeft geen lid te zijn van de gezinsbond en wordt  volledig gratis aangeboden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X