Hulp2020 schenkt dispensers aan vaccinatiecentrum Zottegem

Hulp2020 verhoogt nu ook de veiligheid bij het vaccineren.

Ruim 1 jaar geleden is Hulp2020 opgericht door Rotary Zottegem. In het begin van de pandemie is dit hulpplatform vooral ingesprongen om de tekorten aan veiligheidsmateriaal in de ziekenhuizen en de woonzorgcentra te helpen opvangen. Nu daar alles min of meer onder controle is wil de organisatie ook helpen om de vaccinatie onder veilige omstandigheden te laten verlopen.

In het gezelschap van een opgetogen burgemeester Jenne De Potter hebben Yves Petit en Kurt Van de Meulebroucke als vertegenwoordigers van Rotary Zottegem, vandaag 5 dispensers met ontsmettingsalcohol gratis ter beschikking gesteld van het vaccinatiecentrum in de Bevegemse Vijvers. Op die manier kan de volledige Zottegemse bevolking zich op een veilige en hygi ënische manier laten vaccineren.