Hoe kijk jij naar toeristisch Ninove?

Jaarlijks verwelkomt de stad heel wat bezoekers (verblijfstoeristen, fietsers, wandelaars, dagtoeristen,…). Samen met Toerisme Vlaanderen en Toerisme Scheldeland peilt de toeristische dienst naar hoe Ninovieters staan tegenover toerisme in Ninove, hoe ze de toeristische toekomst van Ninove zien en hoe de coronamaatregelen hun blik hierop beïnvloeden. Wie wil kan nog tot en met 7 mei de enquête invullen via https://kennis.toerismevlaanderen.be/Scheldeland2021.

Schepen voor toerisme Alain Triest: “Wij gingen graag in op de vraag van Toerisme Scheldeland en Toerisme Vlaanderen om, net als in heel wat andere steden en gemeenten uit de toeristische regio Scheldeland, deel te nemen aan dit onderzoek. We zetten de laatste jaren al heel wat toeristische stappen, niet in het minst met de uitbouw van het toeristisch bezoekerscentrum in de Hospitaalkapel. Wij willen nu wel eens graag horen wat onze inwoners denken van de toeristische aanpak in onze stad. In de mate van het mogelijke zullen we onze toeristische werking en visie afstemmen op de antwoorden, en zo het toerisme in Ninove nog verder optimaliseren.”

X