Opgelet voor verkeersboete als u naar het vaccinatiecentrum gaat in Zottegem

Politie schrijft alle overtreders op

Aan het vaccinatiecentrum in Zottegem  dat vaccinaties toedient aan personen uit Zottegem, Brakel en Oosterzele aan de Bevegemse Vijvers werden al heel wat bezoekers geverbaliseerd door de patrouillerende lokale politie  die er vaak aanwezig is. De reden van de boetes is dat er een grote zone rond de ingang is gevrijwaard voor andersvaliden. Momenteel  is het de oudere bevolking die aan de beurt is voor vaccinatie en veel ouderen van 80- 90 jaar worden begeleid door een familielid. Die zetten hun passagier af aan de ingang van het vaccinatiecentrum en willen dan zo snel mogelijk af van hun auto. Ze zien  het dan waarschijnlijk niet dat er een grote parkeerzone is gevrijwaard voor andersvaliden en  worden zonder verwittiging op de bon geslingerd  wat zo’n 116 euro kost.

Het is niet de eerste maal dat we dit zien met onze eigen ogen. Enkele weken terug kwamen er ineens 3-4 agenten ter plaatse om heel wat boetes te kunnen uitschrijven. Een klein beetje sensibilisering is hier misschien op zijn plaats horen we her en der zeggen in deze moeilijke tijden. Voor veel personen is het al een omslachtig gebeuren om een hoogbejaarde persoon naar het vaccinatiecentrum te brengen. Waarom niet optreden naar de geest van de wet?

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X