Hans De Gent nieuwe fractieleider Vlaams Belang in de gemeenteraad


Geraardsbergen. Hans De Gent is de nieuwe fractieleider van het Vlaams Belang in de gemeenteraad van Geraardsbergen. Hij volgt daarmee Alexandra Remory op, die als fractieleidster een stapje opzij zet. ‘Eén en ander past in een interne herstructurering van de lokale werking van het Vlaams Belang’, geeft Hans de Gent mee. Het is geen geheim dat Hans De Gent steeds actief aanwezig is op zowel de gemeente- en politieraad, terwijl Alexandra Remory zich regelmatig laat verontschuldigen. ‘De komende maanden wordt er verder gewerkt aan de inhoudelijke uitdieping van de werking als aan de politieke aanwezigheid in de stad van onze partij’, laat Hans De Gent optekenen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X