De kantine van de voormalige voetbalclub kVV Balegem kreeg vandalen over de vloer

 
Vandalen hebben zich ongepast uitgeleefd op hetplein en kantine van KVV Balegem. Ze trapten deuren in, bekogelden ramen met steentjes.
 “Dit is onaanvaardbaar.” vertelt Johan Van Durme (Burgemeester van Oosterzele). Zeggen dat je je verveelt kan je tien, honderd of duizend keer zeggen, dit doe je niet en heeft niets met verveling te maken. De deur van de scheidsrechter en die van een kleedkamer waren opengebroken. De politie deed in de voormiddag de vaststellingen. Het is niet de eerste keer dat de voetbalkantine ongewenst bezoek krijgt.
 Voetbalclub kVV Balegem zelf bestaat niet meer. Het terrein wordt nu gebruikt door KVV Windeke. Deze club speelt er jeugdvoetbal en ook de reserven werken daar hun trainingen af.