©Richtpunt campus Ninove

Leerlingen van het 5de jaar houtbewerking van Richtpunt campus Ninove geven een caravan nieuw leven

De leerlingen van het 5de jaar houtbewerking van Richtpunt campus Ninove zijn ijverig in de weer om deze caravan een volgend leven te geven. Het interieur is deels weggehaald, en alles wordt aangepast in functie van een samenwerking tussen Hogeschool Gent en het Huis van het Kind.

Als STEM-school met een eigen afdeling  houtbewerking was dit een interessant project, zeker in een jaar waarin het afstandsonderwijs allerlei traditionele projecten (voorbereiding van de opendeur, uitgebreide eindwerken, …) onmogelijk maakten.

Interieurbouw is een vast onderdeel van het leerplan van het 5de jaar, en de omvang van dit project maakte het ideaal voor deze week na het paasverlof. Volgende week beginnen onze 5dejaars namelijk aan hun stageperiode.