Woonzorgcentrum De Bron viert 100-jarige Thérèse

In het woonzorgcentrum van vzw De Bron aan de Heldenlaan in Zottegem was het op vrijdag 23 april de hele dag feest. Personeel en medebewoners hadden daarvoor een speciale reden want Thérèse De Jonge werd die dag 100 jaar. Uiteraard werd de kranige eeuwelinge bij deze gelegenheid in de watten gelegd. In de voormiddag werd zij verrast met een ontspannende schoonheidsbehandeling, nadien waren er hapjes en een drankje voor alle bewoners en ’s namiddags werd de verjaardagstaart geserveerd. Iedereen vierde mee, ook familie en burgemeester Jenne De Potter kwamen langs om het glas te heffen op de gezondheid van het honderdjarige feestvarken (zie ook onderstaande foto’s).

Thérèse kunt u kennen van brood- en banketbakkerij De Smet-Van Damme in Erwetegem die vroeger door haar dochter en schoonzoon uitgebaat werd en waar zij zelf ook jarenlang meehielp. Intussen is de bakkerij in handen van de volgende generatie gekomen en runt nu haar kleinzoon de zaak. Thérèse is terecht zeer fier op dit familiebedrijf. En als haar gevraagd wordt naar het geheim om 100 jaar te worden, antwoordt ze: “Leef van dag tot dag”. Ook vanwege de NUUS-redactie: proficiat, Thérèse, en nog vele jaren gewenst!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X