Merelbeekse zoekt handelaren om deel te nemen aan EK-prononstiekwedstrijd

Het handelscentrum, Shopping Merelbeke, het lokaal bestuur en de Adviesraad Lokale Economie Merelbeke organiseren een gratis EK-pronostiekwedstrijd in samenwerking met Tifogame.

Hoe werkt het?
Wie winkelt in Merelbeke kan bij een deelnemende handelaar of ondernemer voor een aantal wedstrijden een pronostiek invullen. Hoe meer men winkelt, hoe meer pronostieken men kan invullen. Lokaal winkelen is dus de boodschap!

“Onze lokale economie moeten we blijven ondersteunen. Met deze wedstrijd willen we de handelaars en bedrijven in Merelbeke dan ook een kapstok aanreiken om op een gemoedelijke manier het EK te beleven met klanten en medewerkers.” Tim De Keukelaere
“Onze geslaagde samenwerking met de uitzending van de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm zit er dit jaar jammer genoeg niet in maar met dit initiatief cre ëren we alsnog een groepsgevoel bij supporters en tegelijkertijd geven we de handelaren een mooie kans om met hun klanten of medewerkers op ongedwongen manier te verbinden tijdens dit grootschalig event.“ Pascal Rousseaux

Prijzenpot
De prijzenpot zal dan ook enkele honderden prijzen en hoofdprijzen bevatten, zoals cadeaubonnen voor een bedrag van maar liefst 1.500 euro.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via mail naar pieterjan@tifoman.com

X