Zottegemnaar krijgt werkstraf voor toebrengen van kaakbreuk

Een 22-jarige man uit Zottegem kreeg in de correctionele rechtbank een veroordeling tot het uitvoeren van een werkstraf van tachtig uur.

De strafbare feiten dateren van de nacht van 10 op 11 februari 2018. Het slachtoffer in deze zaak kreeg die nacht een vuistslag in het gezicht nadat hij twee keer tussenbeide kwam in een discussie op café over een meisje. Het slachtoffer hield er een gebroken kaak aan over en mist ook nog eens drie tanden door dit voorval.

De dader verdedigde zich door te verklaren dat volgens hem het slachtoffer diezelfde avond ook van anderen slagen gekregen heeft. Deze uitleg mocht niet baten want volgens de rechter zijn de door de beklaagde toegebrachte slagen en verwondingen bewezen.

(Bron HLN)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X