CD&V Zottegem brengt verwenpakket vol streekproducten aan huis

Reeds meer dan een jaar heeft de coronapandemie tot gevolg dat heel wat activiteiten niet kunnen plaatsvinden en zo is ook de Zottegemse CD&V-afdeling voor de tweede opeenvolgende keer genoodzaakt om de afspraak met leden en sympathisanten voor haar jaarlijks eetfestijn af te melden. Als alternatief biedt CD&V Zottegem nu de kans om u te laten verrassen door een verwenpakket dat, aan de vooravond van het komende Pinksterweekend, aan huis zal bezorgd worden (naar keuze) op vrijdag 20 mei en/of op zaterdag 21 mei.

Zo’n verwenpakket kost 25 euro en bevat verschillende lekkere streekproducten van uitsluitend Zottegemse handelaars. Op die manier geeft CD&V Zottegem ook hen een steuntje in de rug in deze moeilijke tijden. Bestellen en betalen kan tot uiterlijk 12 mei. Hiervoor, alsook voor meer inlichtingen, kan men terecht bij de burgemeester, schepenen, mandatarissen en bestuursleden van CD&V Zottegem of via e-mail naar secretariaatcdenvzottegem@gmail.com. Bestellen kan ook door middel van overschrijving naar rekeningnr. BE64 7310 5056 4152.