Start to run Atletiek Zottegem start op dinsdag 11 mei

Zottegem Atletiek organiseert vanaf dinsdag 11 mei een 10 weken durende start to run sessie. De loopsessies gaan door op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur en zondagochtend om 10 uur. Er wordt begeleiding voorzien door een gediplomeerde trainer. Hij zal ervoor zorgen dat elke deelnemer na 10 weken 5 kilometer kan lopen. Op vrijdag 7 mei is er een online infosessie.

De start to run was vroeger voorzien, maar corona gooide roet in het eten. “Gezien de versoepelingen die aangekondigd werden in het kader van de coronamaatregelen hebben we een nieuwe startdatum vastgelegd: dinsdag 11 mei”, klinkt het bij Zottegem Atletiek. “Bewegen en sporten is in deze tijden super belangrijk. Start nu en laat u begeleiden door ervaren coaches in onze Start 2 Run. Deze is geschikt voor alle leeftijden, na 10 weken kan je gegarandeerd 5 km lopen. De sessie gaan wekelijks door op dinsdag en donderdag van 19:30 uur tot 20:15 uur en op zondag van 10:00 uur tot 10:45 uur in het Sportstadion Jules Matthijs — Kastanjelaan 85 te Zottegem.”

“Op vrijdag 7 mei 2021 om 20:00 uur is er een infovergadering voorzien voor de personen die nog wat extra uitleg willen. Door de coronamaatregelen zal deze infovergadering online (via Microsoft Teams) doorgaan. Hier zullen enkele praktische tips worden gegeven (soort loopschoenen, kledij,…). Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch een uitnodiging. Indien je nog niet ingeschreven bent, stuur dan een mail naar za@val.be met als onderwerp “Infovergadering Start2Run”. De startdatum van de Start 2 Run is onder voorbehoud en is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Indien niet gestart mag worden dan zal deze verplaatst worden naar een latere datum.”