Davidsfonds Haaltert organiseert op 8 mei prijsuitreiking lokale Junior Journalist Wedstrijd 2021

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het Davidsfonds Haaltert een lokale voorronde van de grote Junior Journalist 2021 schrijfwedstrijd.

Aan de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van het basisonderwijs werd gevraagd een verhaal te schrijven met als thema “Schatten”.

In Haaltert namen 120 leerlingen van 4 verschillende scholen deel.

Als beloning voor hun inzet kregen alle deelnemers  reeds  een boek geschonken door het Davidsfonds Haaltert.

Uit de talrijke inzendingen selecteerde een jury van deskundigen de 3 beste verhalen. Deze 3 gelukkige winnaars wacht nog een bijkomende beloning tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 8 mei om 10 uur op de binnenkoer van De Spot in Denderhoutem.

Mevrouw de Burgemeester Veerle Baeyens, de Schepen van Cultuur de heer Bart Ottoy en  de heer Geert De Dobbeleer als coördinator  van Davidsfonds Haaltert voor Junior Journalistwedstrijd   zullen aanwezig zijn.

Niet alleen krijgt  de  1ste genomineerde zijn prijs uitgereikt maar dingt hij/zij mee naar de nationale titel van Junior Journalist 2021. Wij duimen alvast voor onze lokale kandidaat winnaar.

Daarbovenop worden de winnende verhalen gepubliceerd in het maandblad “Het Accent” van het Davidsfonds nationaal.

In naleving van de corona maatregelen zullen enkel de 3 winnaars, hun ouders en een beperkt aantal genodigden aanwezig kunnen zijn.