Kleuterschool Pieternel neemt natuurhuis in gebruik


Geraardsbergen. Afgelopen week openden de kleuters van kleuterschool Pieternel in de Baljuwstraat in Geraardsbergen hun natuurhuis. De Pieternellers leren er op een speelse manier kennis maken met de natuur. ‘Ontdekken, prikkelen en op avontuur gaan staan hierbij centraal. In het natuurhuis voorzien we geleide activiteiten, maar ook tijdens vrij spel kunnen de kleuters hier terecht.’, licht juf Katty Merkaert toe.

Het natuurhuis kon kleuterschool Pieternel realiseren dankzij de financiering door de vriendenkring. ‘Door de opbrengst van ons afhaaleetfestijn, koekenverkoop, tekenfund actie, enz.   is de vriendenkring in staat om deze investering te doen. We zijn hen dan ook bijzonder dankbaar om zo mee te werken aan de verdere uitwerking van kleuterschool Pieternel.’, zegt directeur Stijn Haegeman.

X