Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Broodjeszaak Baguetta (met nieuwe zaakvoerders Lindsay en Brian!)

Wanneer je er langs rijdt zou je het niet zeggen, maar broodjeszaak Baguetta in de Kollegestraat heeft wel degelijk een terras. En dat is even uitnodigend als al het lekkers dat er in de toog te zien is.

Sinds maart 2021 zijn Lindsay Pauwels en Brian Haegeman er de zaakvoerders en ze laten weten dat Bagueatta op zaterdag geopend is van 8 tot 14.30 uur en van maandag tot vrijdag van 7.30 en 17.30 uur. “Vanaf zaterdag 10.30 uur ben je ook welkom op ons terras”, klink het. “Vergeet zeker niet een tafeltje te reserveren indien je wil zeker zijn van een plaatsje!”

We wensen beiden alvast heel veel succes!

Meer info

Facebook

Website

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook: