Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Pasta en Blues

Breivelde boven en ja, ook Pasta and Blues in Grotenberge is klaar voor de grote heropening van de terrassen zaterdag. Op zondag is er zelfs een aperitiefconcert.

“Zaterdag zijn we geopend vanaf 14 uur”, aldus zaakvoerder Filip Morre. “Voor het aperitiefconcert van Bruno Deneckere en Nils De Caster (en met strikte regels!) voor een beperkt aantal personen kan je zondag reserveren. de deuren openen om 11 uur voor een aperitief. Daarna is er van 12 tot 14 uur keuze uit spaghetti, Chili, carbonara of Tika masalla. Het optreden heeft plaats van 14 tot 16 uur. Daarna is het terras geopend voor iedereen. De maatregelen moeten strikt gevolgd worden maar daar hebben we het volste vertrouwen in. Maandag zijn we geopend vanaf 16 uur en met een zeer beperkte kaart. Dinsdag en woensdag zijn we gesloten en donderdag openen we om 15 uur.”

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook: