© Kasteel Breivelde

Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Kasteel Breivelde

Sinds de zaak werd overgenomen is het terras van Kasteel Breivelde in Grotenberge drastisch groter geworden. Een geluk voor zaterdag, want zo meer dan plaats genoeg. De zaakvoerders hebben praktisch gezien alles op een rijtje gezet. Opvallend, alle dagen open!

“Alles zal tiptop in orde zijn tegen zaterdag 8 mei zodat we jou op een comfortabele en toch corona-veilige manier kunnen ontvangen. We zullen alle dagen geopend zijn van 10.30 tot 22 uur. De keuken voor lunch of diner is open van 11.30 tot 14 uur en 17 tot 21 uur. Tearoom mogelijkheden zijn er van 14 tot 17 uur. Reservatie voor lunch of diner is sterk aanbevolen. Dat kan makkelijk via de website van Kasteel Breivelde ff via mail / / telefoon: info@kasteelvanbreivelde.be // 0486/63.81.04

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Chek ook:

Het terras van Kasteel Breivelde

© Kasteel Breivelde

 

 

X