©Kerk in Ninove

Mariaverschijningen in groot-Ninove! Where is Mary?!

Meimaand, de Mariamaand. Maria staat dicht bij de mensen. Zij is de Moeder van de kerk, de Moeder van alle gelovigen.

“Het is al ettelijke decennia geleden dat Maria nog eens waarlijk is verschenen in onze contreien. Maar het wachten wordt beloond, want uit goede bron hebben wij vernomen dat Maria tijdens de meimaand wel 11 keer zal verschijnen in onze parochie!” vertelde parochie assistent Tim

Vanaf 7 mei — en dit gedurende de hele meimaand — zal er elke maandag, woensdag en vrijdag om 19u45 stipt een Mariaverschijning plaatsvinden, ergens in groot-Ninove. Het is aan jullie om ze op te speuren!

Via de Facebookpagina “Kerk in Ninove” alsook de Instagram zullen we telkens om 19u45 een foto te zien krijgen van waar Maria zich precies openbaart. Herken je de locatie? Ga dan als de bliksem daarheen en zorg dat je de eerste bent om deze heuglijke en vooral zeldzame wonderen te aanschouwen met eigen ogen! Misschien krijg je zelfs een cadeautje? Kom en zie! #findmary #destoel #ditisonzegemeenschap

©Kerk in Ninove