Jaro Goubert heeft een opvolger voor zijn ‘Nienofske Straffe Kaffee’: de ‘Ninive Limoncello’.

Na het grote succes van de Nienofske Straffe Kaffee komt er een vervolg: de Ninive Limocello. De limoncello heeft een alcoholpercentage van 30% vol. en is verkrijgbaar in flessen van 70cl.

“Sinds november 2020 ben ik samen met de stokerij beginnen werken aan een zomerdrank, we kwamen al snel bij een limoncello uit. Het product draait rond de leuze “Ninove, de oudste, de stoutste en de wijste der steden”.” Aldus Jaro Goubert, zaakvoerder van Publi Jaro.

“De naam van het product is gekoppeld aan de oudste, want de naam “Ninive” is de vroegere naam van Ninove en de naam van de hoofdstad van Assyri ë uit het oude testament. De stoutste heeft een link naar de koepoort die op het etiket staat, deze naam werd gegeven omdat de Ninovieters de vijand durfden opwachten met open poorten. Maar dit heeft ook als link naar de Limoncello. Er is namelijk al verscheidene keren bewezen dat je van Limoncello de zwaarste katers krijgt, maar is het dit niet een beetje waard? Tenslotte komt de wijste omdat Ninove geen stadsnar heeft en laat nu net het drinken van de Ninive Limoncello de wijste beslissing zijn die je kan maken.” Stelt Jaro.

De flessen zijn te koop van www.ninivelimoncello.com aan een prijs van 25 euro. De Nienofske Staffe Kaffee is binnenkort ook op verschillende terassen te drinken. Waar? Volg daarvoor de Facebookpagina van Publi Jaro.