Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Barry’s

Praat-, eet- en muziekcafé Barry’s in Erwetegem heeft zichzelf heruitgevonden als take away topper met heel wat lekkere maaltijden en dankzij de grote terrassen staat men er ook zaterdag paraat om jullie te ontvangen.

“We beschikken over 2 terrassen: vooraan is het gezellig genieten onder de kerktoren van Erwetegem, achteraan is het iets rustiger met een klein speeltuintje voor de kinderen”, aldus zaakvoerder Geert Van De Velde. “De knipoog naar de jaren ’70 wordt ook buiten doorgetrokken met aangepaste achtergrondmuziek uit the seventies. Je kan bij ons terecht voor een frisse pint, een verzorgde cocktail een ijsje of warme wafel, of een heerlijke huisbereide snack. Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te raden, en dat kan via www.barrys.be.

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

Foto’s terras Barry’s

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X